Toverstof

Een bespreking van één van mijn favoriete stoffenwinkel… Toverstof!

In februari 2017 (ondertussen 3 jaar geleden) ging ik voor de eerste keer naar het Stoffenspektakel. Hier kocht ik destijds een supermooie softshell met het oude testbeeld op bij het kraam van Toverstof. Deze stof ligt nog steeds in mijn kast, ik vind namelijk de stof veel te mooi om in te knippen. Maar ach ja, we kunnen niet eeuwig de stof bijhouden, dus ooit zal ik hier wel eens iets in maken.

Sinds toen volg ik Toverstof via internet en op 3 augustus 2019 ging ik voor het eerst naar Toverstof in Destelbergen. Voor mij is dit niet in de buurt, woon namelijk in het centrum van het land, dus dit is best wel een ritje.

Ik werd er met open armen ontvangen en kreeg heel veel uitleg en hulp bij het kiezen van mijn stoffen.
Toch duurde het een hele tijd voor ik eens een online bestelling plaatste.

Mijn eerste online bestelling plaatste ik op 25 juli 2019. Sindsdien ben ik een grote fan van deze winkel.

Ze heeft hele mooie, kwaliteitsvolle stoffen en het team van Tovertof (Svenja (de lieve eigenares) en haar geweldig team) staan steeds voor je klaar met al je vragen en ze helpen je ook met kiezen van de juiste stoffen en/of stoffencombinatie.

Zo volgde ik er een workshop patroontekenen ‘Rok’ op 2 avonden in de week. Het was een hele leuke groep en na afloop van de workshop kocht ik hier een stof waar ik een handtas of 2 uit wou maken. Tijdens het kiezen begon ik de mooie mantelstof nog mooier te vinden en besloot hier ook een broek in te maken. Dus… Nemen we nog wat meer stof mee dan gepland.
Eenmaal thuis vond mijn vriend dit ook een hele mooie stof, dus Svenja was zo lief om nog een stuk voor mij aan de kant te leggen. Svenja, ik weet dat ik nog steeds een foto moet maken van de gemaakte broeken in die mooie bruine mantelstof.

In de maand december was er elke dag een mooie actie op een van haar stofjes. Ook toen bestelde ik enkele keren bij haar. Want ja, wie kan er nu een mooi stofje laten liggen? Geef toe, niemand toch.

Tot nu volgde ik reeds 3 workshops bij Toverstof en staan er nog 2 ingepland.

Zo hielp Toverstof mij elke keer weer bij het kiezen van de juiste stoffencombinaties. Iedereen die hier in mijn omgeving mijn creaties al gezien heeft van de laatste 2 workshops waren laaiend enthousiast.

Ook nu tijdens de Corona crisis blijft ze met heel veel plezier bestellingen knippen en klaarmaken voor de enthousiaste klanten. Geef enkel Bpost wat tijd om je pakketje te leveren.

Met andere woorden, deze winkel is zeker een aanrader!

Toverstof
Dendermondesteenweg 542
9070 Destelbergen
www.toverstof.be – Instagram pagina ToverstofFacebook pagina Toverstof

Openingsuren:
Maandag: 12.00 uur – 20.00 uur
Dinsdag tot en met vrijdag: 09.00 uur – 12.00 uur en 13.30 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 uur – 18.00 uur

Dit stond afgelopen week op haar Instagram pagina. Svenja, je verdient een dikke pluim. En natuurlijk ook je fantastische team!