images_overige_Stoffenspektakel_20170226

Stoffenspektakel – eerste keer

Stoffenspektakel – eerste keer

Ik ging voor de eerste keer naar het stoffespektake en ik vond dit best wel spannnd.

Stoffenspektakel – eerste keer

Ik ging voor de eerste keer naar het stoffespektake en ik vond dit best wel spannnd.

Ik ging de eerste keer naar het stoffenspektakel. Mijn vriend ging ook mee. We hadden het plan om daar met de opening te zijn, amar dat was buiten de file gerekend. Ik had niet gedacht dat hier zoveel volk naar zou komen, maar ik had beer moeten weten.

Ik kocht verscheidene stofjes.
Het eerste stofje dat ik kocht was een blauw katoentje met sterretjes. Ik kocht hierbij een effen blauw katoentje bij. Hiermee ga ik een nieuwe hoes maken voor mijn naaimachine. Deze stofjes kwamen van bij De Stoffenkoning.
Dan zag mijn vriend ineens een heel leuk stofje, namelijk een stofje met het testbeeld. Dit is een dikkere stof en ideaal voor een laptophoes of iets anders. We kochten direct een 2-tal meter. Dit stofje kwam van bij Toverstof.
Daarnaast kocht in een stuk groene vilt. Hiermee ga ik zelf een speelmat maken voor het kaartspel dat we de vrienden altijd spelen, namelijk ‘Saboteur’. Dan zouden we eindelijk vakjes hebben voor de kaarten en niet meer moeten tellen hoeveel kaarten tussen de beginkaart en de eindkaart moeten.
Als laatste kocht ik nog wat accessoires, zoals krijtjes, tornmesje en een lintmeter.

Hierbij de buit:

 

{fastsocialshare}

{loadmodule mod_articles_mostpopular,Meest populaire artikels}

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email