Stocksale LMV 27 januari 2017

Stocksale La Maison Victor op 27 januari 2017

La Maison Victor hield een stocksale, dus tijd om mijn verzameling boekjes aan te vullen.

De stocksale gaat door bij Sanoma in Mechelen, dus echt wel dicht bij huis voor mij.

De stocksale begon op 12.00 uur, maar ik besloot vroeger te gaan.
Ik las die ochtend op enkele Facebookgroepen dat mensen naar de stocksale gingen gaan, maar dat sommige bijvoorbeeld op het gemak nog gingen ontbijten bij Ikea en dergelijk en ze dan rond 11.00 uur naar Mechelen zouden vertrekken vanuit de Limburg.

Als ik dat las, dacht ik: “Doe maar, dan ben ik zeker de eerste”.

Ik vertrok rond 09.00 uur en om iets na 10.00 uur stond ik al voor de deur van de stockverkoop.

Het gebouw waar het allemaal zou plaatsvinden:

Een lieve mevrouw zei me dat ik nog te vroeg was (dit wist ik goed genoeg), maar ik zei dat ik wel zou wachten.

Uiteindelijk hebben ze me dan als eerste binnengelaten om 11.00 uur. Zo kon ik rustig de 5 ontbrekende boekjes kopen, van één uitgave heb ik wel de Franse versie moeten meenemen, maar ach ja, ik heb toch de volledige reeks nu.

Ik kocht ook nog Dé originele Chess trui, nog een andere Chess trui en een Benno jas.

Daarnaast kocht ik ook nog 3 stofjes die nu in mijn voorraad liggen tot ik weet wat ik ermee wil maken.

Tijdens het aanschuiven voor het afrekenen (ondertussen al de derde keer), kwam mama Marie Karo ook even binnen. Toch leuk als ze je herkent.

 Na de stockverkoop besloot ik ook nog eens door het mooie Mechelen te wandelen, want van bijna 4-tal uur binnen in het gebouw te zitten, had ik toch nood aan wat frisse lucht.

Ik wandelde nog eens voorbij Marie Karo en mama Marie Karo vroeg hoe de stockverkoop was geweest. Ik vertelde haar dat ik mijn ontbrekende reeks had kunnen aanvullen, maar dat er veel mensen teleurgesteld waren.

Rond 17.00 uur kwam ik dan eindelijk terug thuis, moe maar voldaan.

{fastsocialshare}

{loadmodule mod_articles_mostpopular,Meest populaire artikels}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *