images_LMV_odette_fluweel

Odette T-shirt in fluweel

Odette T-shirt in fluweel

Het derde Odette T-shirt werd een ‘specialleke’.

Mijn eerst Odette T-shirt maakt ik in een blauwe tricot. Dit T-shirt deed ik regelmatig aan, maar was nog niet 100% overtuigd van dit model.
Daarom maakte ik een vergelijk tussen de Harley top en het Odette T-shirt in de hoop zo mezelf te overtuigen, maar het mocht niet baten.

Ik besloot rond de feestdagen een nieuw Odette T-shirt te maken, namelijk een Feestelijke Odette. Het was ondertussen lang geleden dat ik een Odette T-shirt gemaakt had (de eerste dateerde van 19 april 2017 en de feestelijke van december 2017) en hier maakte ik 1 aanpassing, namelijk de aangeknipte mouw niet dubbel plooien. Hierdoor had ik een wat langere aangeknipte mouw.
Deze laatste versie draag ik ondertussen super graag, maar af en toe moet deze ook eens in de was, maar zodra deze weer proper is, draag ik deze onmiddellijk.

Onlangs stond ik voor de Sue broek (volgt nog op mijn blog, nog volop mee bezig, met vallen en opstaan) bij Atelier Linabo en zag de fluwelen stof die La Maison Victor gebruikte voor de Fara top. Omdat het solden waren, besloot ik deze stof mee te nemen en hierin een Odette T-shirt te maken.

De kleur is enorm leuk aan deze stof, afhankelijk hoe je de stof houdt, is het licht roze of donkerroze. Ook zit er een soort structuur in en het leuke van al is dat je deze zeker niet hoeft te strijken.

Het was een hele leuke stof om mee te werken, alleen de schaar hing vol pluisjes na het knippen en mijn kleding hing vol glitters, maar het was echt een super aangename stof om mee te werken.

Voor deze versie koos ik wederom voor de lange aangeknipte mouw en het is een succes.

Hierbij het resultaat:

Patroon: Odette T-shirt van La Maison Victor
Stof: Fluweel stof van La Maison Victor, gekocht bij Atelier Linabo

 {fieldgroup 1}

{fastsocialshare}

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email