images_overige_reisenthel_allrounder

Het maken van een Mairena portemonnee – deel 1

Het maken van een Mairena portemonee: het eerste deel

Op 7 februari werd de vraag gesteld wie er graag een nieuw patroon wou uittesten. Hiervoor stelde ik mij kandidaat.

Het maken van een Mairena portemonee: het eerste deel

Op 7 februari werd de vraag gesteld wie er graag een nieuw patroon wou uittesten. Hiervoor stelde ik mij kandidaat.

Ik was als een van de eerste die geslecteerd was door Mai Design om het patroon van de portemonnee uit te testen. Uiteraard gaf dit stress met zich mee, want ik had nog nooit een portemonee gemaakt, maar ik had er wel veel zin in.

Eenmaal het patroon ter beschikking was, begon ik toch wat schrik te krijgen en toen ook de handleiding er was, zag ik het niet meer zitten.

2 keer, 3 keer of zelfs meer heb ik de handleiding vast genomen en na 1 stap gaf ik het altijd terug op. Tot er iemand in de speciaal opgerichte groep vroeg om deze samen te maken.
Omdat we bloggen over Vlaanderen en Nederland (of is het Nederland en Vlaanderen, want Mai Design is gevestigd in Nederland) is niet iedereen van dezelfde regio, maar wat was ik blij dat Wilwarin Couture bij mij in de buurt woont.

Zo sprak ik haar enkele keren op Facebook en uiteindelijk hebben we dan afgesproken om deze samen te maken.

De dag voordien alles klaarzetten wat ik nodg had, denk hierbij aan de naaimachine (uiteraard), maar ook een zak (Reisenthel allrounder gekocht bij Lenaerts Mechelen)  vol spullen dat ik eventueel zou nodig hebben:

 

Ik ging wel met een klein hartje (ga niet zo graag naar wildvreemden hun huis) naar haar thuis (achteraf gezien was dit voor niets nodig).
Ik kwam een half uur te laat toe, dankzij de files (lang leve het verkeer), maar ze stelde me direct op mijn gemak. Eerst nog haar dochterje naar de crèche doen en dan zouden we erin vliegen. Tegen 12.00 uur/12.30 uur hadden we eindelijk onze stoffen geknipt, maar dan kwamen we tot de conclusie dat we geen vlieseline hadden, dus dan maar naar Veritas om wat vlieseline te kopen.

Eenmaal terug van de winkel, was het tijd om te eten en dan was het al bijna 14.15 uur en hadden we nog maar een klein uurtje. We hadden direct door dat we dit niet zouden afkrijgen en gingen alvast op zoek naar een nieuwe datum om de Mairena portemonne af te maken (uiteraard ga ik hier de datum niet zetten, want dan is het geen verrassing meer).

Ze bood me nog een lekker mangosapje aan (en ja, ik ben fan, dus nu nog eens naar de winkel gaan om dit te kopen).

 

Hierbij het eerste deel van de portemonnee:

Wilwarin Couture, ik ben echt blij dat ik je leren kennen heb en je bent een te gekke meid!

Wil je kans maken op het pakket:

a Rafflecopter giveaway

Deze give-away wordt gehouden door Mai Design en Le Petit Lapin Rouge

Meer informatie over de Mairena portemonnee kan je alvast hier vinden: Patroon Portemonnee Mairena

Iedereen die meedoet met de blogtour kan je hier vinden: Blogtour Mairena

Groetjes
xenium

{fastsocialshare}

{loadmodule mod_articles_mostpopular,Meest populaire artikels}

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email