images_LMV_Marlon1

Het blauwe Marlon T-shirt en de mouwenfobie

Het blauwe Marlon T-shirt en de mouwenfobie

Ik heb een echte mouwenfobie, omdat het toch zelden lukt om deze mooi in te zetten, dus besloot in om samen met Petra Daniëls van Minini nog eens een T-shirt met mouwen te maken, dit keer voor mijn vriend.

Ik ging naar een tweede vrij naai-atelier bij Petra Daniëls van Minini en werkte eerst de Bree top af. Nadien begon ik aan het blauwe Marlon T-shirt voor mijn vriend. Ik had thuis de dag voordien alles mooi getekend en al geknipt, dus dit zou vlot moeten gaan.

Enkele andere personen die aanwezig waren, vonden dat ik toch maar een zakje op het T-shirt moest zetten. Na overleg met mijn vriend ging ik dan voor het zakje, maar omdat ik mijn patroon niet meer bij had, tekende Petra zelf een zakje om op het T-shirt te zetten.

’s Middags had ze weer 2 soorten brood voorzien (tijgerbrood en grijs brood), daarnaast ook3 soorten beleg (kaas, filet de saxe en hesp) en ook had ze weer soep voorzien. Dit keer wortel-pompoen-tomaat soep. Ook deze was net als de vorige keer weer super lekker. (Wil je het verslag hiervan lezen, lees dan het verslagje van de Bree top).

Na de middag werkte ik het zakje en de mouwen af. Maar omdat ik met nog een vraag zat, heb ik het T-shirt dus niet kunnen afwerken tijdens het naai-atelier.

Mijn vriend is alvast heel blij met dit T-shirt. Ah, ja, hij heeft de stof zelf gekozen.

Twee dagen later was het T-shirt dan toch klaar en zie hier het resultaat:

Stof: Lapjeskraam Paul en Gonneke in Maastricht
Patroon: Marlon T-shirt van La Maison Victor

{fieldgroup 1}

{fastsocialshare}

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email