images_LMV_Chess3

Chess de derde

Chess de derde

Na het succes van de eerste Chess trui en de tweede Chess trui, ook al heeft mijn tweede Chess trui het niet overleefd, wou ik nog een derde trui maken.

Ik kocht destijds bij Atelier Linabo een stofje van La Maison Victor en wou hier oorspronkelijk een Aster trui in maken (nadat ik die pas kon maken en geen idee had dat ik liever een andere trui zou maken).

Zo zag ik opeens deze stof tussen mijn stoffen-stash liggen en heel lang getwijfeld wat ik ermee ging doen… Ging ik er toch een Aster trui in maken? Of misschien een topfje? Of misschien ooit wel een rok (alhoewel ik nooit een rok draag, maar deze stof oorspronkelijk voor een Kristy rok is)? Of maakte ik er toch een Chess trui in? Of misschien wel iets helemaal anders (Ah, ja, de Titus trui vind ik ook wel mooi, maar niet echt voor dit weer)?

Na heel lang twijfelen had ik dan toch besloten om een Chess trui te maken, dus ik nam het patroon (want ik had dit al) en keek of ik dit uit het stuk stof kreeg dat ik reeds had, maar neen, dit ging spijtiig genoeg niet.

Eens kijken of Atelier Linabo deze stof nog had, en ja hoor, zij had deze stof nog.
Ik ging dus vol goede moed naar ginder en ze raadde me aan om de mouwen toch in een andere stof af te werken, kwestie van wat contrast te hebben. Zo nam ik dus een stuk blauwe tricot mee. Eenmaal thuis was ik nog niet overtuigd en legde de 2 stukken stof nog eens bij elkaar. Dan de stukken maar terug aan de kant in de hoop dat ik me nog zou bedenken.

Maar dan was er de opendeur (18 en 19 maart 2017) en besloot ik toch maar om hetzelfde stukje stof te gaan kopen.
Ik vond niet direct de tijd om deze trui te maken (in mijn achterhoofd was ik ook nog niet 100% overtuigd van de stof, maar dat ging nog wel komen).

Tot ik vrijdag (na het lanceren van mijn blog) besloot om nog eens Chess trui te maken.

Ik kon echter nog steeds niet kiezen in welke stof. De grijze stof met groene driehoekjes (waarvan ik de eerste Aster trui gemaakt heb) of misschien wel met rode driehoekjes.
Uiteindelijk koos ik dan voor het stofje van La Maison Victor.

Zo knipte ik op 1 dag de stof en zette ik deze super gemakkelijke trui in elkaar.

Ziehier het resultaat:

Ingezoomd op het stofje:

Stof: La Maison Victor gekocht bij Atelier Linabo
Patroon: La Maison Victor

{fieldgroup 1}

{fastsocialshare}

{loadmodule mod_articles_mostpopular,Meest populaire artikels}

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email