images_LMV_bloom_bruin

Bruine bloom sweater

Bruine Bloom Sweater

Voor de koude wintermaanden, wou ik nog enkele truien hebben en besloot nog een Bloom sweater te maken.

Ik maakte reeds een Bloom sweater, namelijk een zwarte Bloom sweater. Ik draag deze trui echt veel en besloot dat ik nog een Bloom sweater moest hebben.

Bij Atelier Linabo in Wijgmaal zag ik deze mooie stof. De achterkant deed mij wat denken aan de oranje stof van de Kristy rok waar ik uiteindelijk een Chess trui in gemaakt had. Deze trui is ongelooflijk warm en besloot deze stof mee te nemen voor een nieuwe Bloom sweater.

Ik dacht dat ik thuis wel boordstof zou vinden, maar ik had niet genoeg van het kleurtje dat hierbij paste. Zo kwam ik weer terecht bij Atelier Linabo voor een bruine boordstof. Boordstof kiezen is toch echt wel moeilijk hoor, zoveel keuze…

Maar ik ben super tevreden van de trui.

Hierbij het resultaat:

Patroon: Bloom sweater van La Maison Victor
Stof en boordstof: Atelier Linabo

{fieldgroup 1}

{fastsocialshare}

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email